Mobil hajhosszabbítás akár otthonában is!!!!

Hajhosszabbítás reális áron garanciával! Hívj bizalommal!!! Ha most hívsz számtalan kedvezményből választhat!!!! 3 hónapos teljes körű garanciát vállalok!!!!!!!! 06202908437

       HAJHOSSZABBÍTÁSI              TECHNIKÁK                        

     Mikrogyűrűs hajhosszabbítás


A mikrogyűrűzés tincses megoldás és nagyon esztétikus. Ezt a technikát minden hajtípusra ajánljuk, és rövid hajúak számára is kivánló eljárás.       A mikrogyűrűzés egyáltalán nem károsítja a hajat, megfelelő kezelés mellett. A mikrogyűrűzés módszere: A feltincsezett póthajat apró tincsenként illesztjük hozzá a saját hajunkhoz egy apró gyűrű segítségével. Ez hajkímélő és gyors módszer. A haj sem vegyszerrel sem hővel nem érintkezik. 2-3 hónap múlva könnyen eltávolítható.    


p1010324.jpg
     Hajfelvarrás

A hajfelvarrás az egyik leghumánusabb és legelterjedtebb eljárás. Ezt a technikát minden hajtípusra ajánljuk. A hajvarrás egyáltalán nem                                  károsítja a hajat, megfelelő kezelés melett.                          Hajfelvarrás módszere:A saját hajból sorokban fonatot készítünk, majd láthatatlan és apró öltésekkel rávarrjuk a feltresszelt póthajat.


     

felvarras.jpg                  

     Hőillesztéses hajhosszabbítás


Napjainkban a hőillesztés az egyik legelterjedtebb módszer. Ezt a technikát minden hajtípusra ajánljuk. Már 10cm hajra alkalmazható.                          Ez az eljárás a legesztétikusabb eljárás.                   Hőillesztés módszere:A feltincsezett póthajat apró tincsenként egy       hőillesztőgép segítségével, melegítjük a saját hajunkhoz.      


                  images.jpg                     

Hajdúsítás melírral  


Ha szeretnél kicsit dúsabb hajat a mostaninál, vagy nem szeretnéd hajadat szőkítéssel roncsolni, akkor ezt a technikát neked találták ki.


                                7401307_22cf882bd5c38a434c4bbb3a7c334f88_s.jpg

    


 Tresszcsattos hosszabbítás


Kis tresszcsattok segítségével rőgzítjük a feltresszelt hajat. Alkalmi megoldás 2-3 napra, illetve otthoni használatra.  Rögzítése egyszerű, eltávolitása fájdalommentes.  


    letoltes.jpg           Tépőzáras hajhosszabbítás     


      Tresszcsattos hosszabbításhoz hasonló. Technikája: A feltresszelt                     hajhoz tépőzárat rögzítünk és hozzá illesztjük a hajhoz.                                      Alkalmi megoldás 2-3 napig hordható.                               Elsősorban fémérzékenyeknek ajánljuk!    

          

letoltes_7.jpg


 A meghosszabtott haj ápolása


A póthajat lenövéstől függően 2-3-4 hónap után le kell oldani, és újra illeszteni. Leszedése szakértelmet igényel semmiképp ne végezzük el otthon!!! Egy fejre általában 80-100gr haj szükséges. A póthajat ugyan úgy kell kezelni, mint a saját hajat. Kicsit több balzsamot igényel, ami mindig proteines legyen, ne gyümölcssavas!!! Lehetőleg vizesen ne fésüljük.


Haj ékszerek


Ideális megoldás rendezvényekre esküvőkre ballagásra....  Felhelyezése illetve leszedése egyszerű nem károsítja a hajat!!letoltes_6.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 6
Heti: 12
Havi: 17
Össz.: 54 124

Látogatottság növelés
Oldal: Hajhosszabbítás technikák
Mobil hajhosszabbítás akár otthonában is!!!! - © 2008 - 2022 - beautifulhajkorona.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »